Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NekrofiliaMT2[Pl][Hamachi]

bajorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przepadam za Hamachi Exp ;d

Powodzenia ale nie zagram ; pp

lvgz.jpg

Dubstep Bichh

Opublikowano

Serwer Świetny widać że się napracowałeś niestety , nie zgram ponieważ jak gram na hamachi to tylko PvP. serwer 10/10 prezentacja 9/10

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

Boze maQiu myślisz ze mnie to ruszy? nie chcesz to nie graj kurwa, chuju mam twoje zdanie! Robiłem serwer do satysfakcji a nie do takich dzieci jak ty...

Opublikowano

MaQiu ile ty masz lat 8?? jak tak umiesz dobrze serwer robić to zrób szybko dzisiaj serw i dodaj na nim pare nowych mapek jak taki kozak jesteś a jak nie umiesz to zamknij się...

Opublikowano

Emm nie mam 8 lat... Nie chcę się z wami kłócić ale to są pliczki z Pandory. Identyczne. więc nie wiem skąd wasze wypowiedzi: "a nie jakiś gotowiec" Przecież to gotowy serwer. I kolego wyżej masz rację. Od 8 rano a była 11 i serwer Off. Pozdrawiam was no-life. Tzn. Ci którzy nazwali mnie 8 latkami. Mogę się założyć że kolego sam nie masz 8 lat i Cię do kompa dopuszczono. Cya.

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Ja całkowicie popieram MaQiu.

Całkowity brak zainteresowania HA.

Na start serwera powinno wszystko być zapięte na ostatni guzik.

Serwer 1/10 za bronie i zbroje , prezka 8/10

Opublikowano

Czy nie można wrzucić clienta na speedyshare ? tylko trzeba mieć nadzieje że będzie dobry transfer na tym zasranym hostingu multiupload ?

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...